BlueStone – σεξουαλική δύναμη και καλύτερη απόδοση; Τιμή, Κριτικές;

BlueStone σταγόνες και κάψουλες Ελλάδα Το Bluestone είναι ένα προϊόν με κριτικές από άνδρες όλων των ηλικιών που μοιράζονται σχόλια Bluestone σε διάφορα διαδικτυακά φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα. Αρκετά αρρενωποί, σε ένδειξη αλληλεγγύης, χιλιάδες χρήστες του ισχυρού φύλου είναι της άποψης ότι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή κάψουλας και σταγόνων πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας μετά τα 40. Στην πράξη, είναι ένα προϊόν που αυξάνει τον άνδρα σεξουαλική δύναμη, καταπολεμά την προστατίτιδα και αυξάνει τη στύση. Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της Bluestone για να σας παρουσιάσουμε τις πραγματικές κριτικές που είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο σχετικά με το συμπλήρωμα διατροφής, τα συστατικά του, την τιμή σε φαρμακείο στην Ελλάδα και τις οδηγίες χρήσης.

Bluestone – Τι είναι;

Bluestone - Τι είναι;

Το Bluestone είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με διπλό αποτέλεσμα – παρόμοια λειτουργία με τον προστάτη και περισσότερη ευχαρίστηση στο κρεβάτι. Αυτό οφείλεται στο ισχυρό σύμπλεγμα που έρχεται σε μορφή κάψουλας και σταγόνων για ακόμα πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον επίσημο διανομέα του, με την αυστηρή λήψη του προϊόντος, μπορείτε να περιμένετε βελτίωση στους ακόλουθους τομείς:

 • Χωρίς πόνο και κάψιμο κατά την ούρηση και χωρίς συχνουρία
 • Υψηλότερη λίμπιντο, μεγαλύτερη στύση
 • Η αντοχή κατά τη σεξουαλική επαφή αυξάνεται έως και 3 φορές
 • Οι σταγόνες και οι χάπια BlueStone αποκαθιστούν το ουροποιητικό σύστημα, αλλά και βελτιώνουν τη σπερματογένεση
 • Πολύ πιο αισθησιακές και παρατεταμένες αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή
 • Αφαιρεί τη φλεγμονή στο γεννητικό και απεκκριτικό σύστημα

Μετά τις κλινικές μελέτες, το Bluestone τοποθετείται στην ελληνική αγορά ως το καλύτερο αντι-ανδρογένεση. Πρόκειται για μια κατάσταση που συμβατικά μπορούμε να την ονομάσουμε «ανδρική εμμηνόπαυση» και έχει αρνητική επίδραση στο σεξουαλικό και απεκκριτικό σύστημα, αλλά και στο βαθμό συγκέντρωσης, παραγωγής ενέργειας στον οργανισμό, μεταβολισμό και ανοσία. Σύμφωνα με στοιχεία από τον επίσημο διανομέα του BlueStone, τα θετικά αποτελέσματα επηρεάζουν και τις γυναίκες, αν και πρόκειται εξ ολοκλήρου σταγόνες και κάψουλες για άνδρες. Στοιχεία για αυτή τη δήλωση βρίσκονται σε διαδικτυακά φόρουμ όπου οι σύζυγοι μοιράζονται πόσο καλύτερη είναι η σεξουαλική τους ζωή μετά το «δώρο» που έκαναν στους συζύγους τους – τις καινοτόμες σταγόνες και κάψουλες Bluestone.

Bluestone Κριτικές και σχόλια σε φόρουμ

Bluestone σταγόνες και κάψουλες κριτικές, τιμή Ελλάδα

Στις διαθέσιμες συζητήσεις, όλες οι κριτικές για το Bluestone είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρες. Σε αυτό το διαδικτυακό φόρουμ βρίσκουμε μόνο κριτικές και σχόλια από γυναίκες, αλλά στην πράξη είναι επαρκώς ενδεικτικά της δράσης των σταγόνων σε συνδυασμό με τις κάψουλες. Το BlueStone Complex περιγράφεται ως “ισχυρό σεξουαλικό διεγερτικό” αφενός και “θεραπεία για τον διευρυμένο προστάτη και τα ουροποιητικά προβλήματα στους άνδρες” από την άλλη. Σε ένα από τα διαθέσιμα σχόλια σχετικά με τις σταγόνες, μια κυρία από τα διαδικτυακά φόρουμ επιτρέπει στον εαυτό της να πει τα εξής: «Η Bluestone βοήθησε εμένα και τον σύζυγό μου. Αν και δεν πήρα αυτές τις σταγόνες, μόνο αυτός, είδαμε και οι δύο αποτέλεσμα. Το σεξ μαζί μας δεν είναι πλέον αντικατοπτρισμός ή ταμπού. Και χαίρομαι εξαιρετικά που δεν νιώθει πια πόνο κατά την ούρηση. Κορίτσια, αν θέλετε μια περιπέτεια στο κρεβάτι, αγοράστε σταγόνες και κάψουλες Bluestone για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάντε τους άντρες σας να τις πίνουν όλη την ώρα».

Ένας άλλος πελάτης εξέφρασε το εξής σχόλιο: «Όταν βρήκα το BlueStone στο συρτάρι του συζύγου μου, ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Αλλά μετά κάτι συνέβη… Κάναμε σεξ δύο φορές την ημέρα για 3 ημέρες. Μπορεί να γελάτε μαζί μου, αλλά αυτό δεν μου έχει συμβεί από τα σχολικά μας χρόνια. Ακριβώς. Είμαστε μαζί από το σχολείο και τώρα που κάνουμε σεξ τόσο συχνά και τόσο καιρό, νιώθω σαν μαθήτρια».

Bluestone κριτικές από τους άνδρες

Μπορέσαμε επίσης να βρούμε κριτικές για το Bluestone από άνδρες. Σε ένα αντρικό φόρουμ συναντήσαμε μια σειρά από σχόλια σχετικά με αυτές τις μαγικές σταγόνες και κάψουλες. Να τι έγραψε ένας 48χρονος κύριος στις συζητήσεις για την Προστατίτιδα και τη Στυτική Δυσλειτουργία:

«Παιδιά, αγοράστε Bluestone. Αυτές οι κάψουλες σε συνδυασμό με τις σταγόνες με έσωσαν από το να πέφτει συνεχώς το πέος μου κατά τη διάρκεια του σεξ. Νόμιζα ότι ήμουν απλώς μεγάλος, αλλά αποδείχθηκε ότι χρειαζόμουν λίγη βοήθεια. Λοιπόν, αυτό το κόμπλεξ με βοήθησε να ξαναγίνω άντρας!».

Σε άλλο φόρουμ, ανάμεσα στα διαθέσιμα σχόλια, συναντήσαμε αυτό:

«Το Bluestone λειτουργεί! Αυτές οι κάψουλες είναι σκληρές, καλύτερες από το Viagra. Δεν ντρέπομαι πια να πω ότι είμαι εργένης που στα 50 μου δεν χωράει πια. Δεν με νοιάζει, και σκοπεύω να συνεχίσω να είμαι εργένης, γιατί το σεξ σε αυτή την ηλικία μπορεί πραγματικά να είναι υπέροχο.”

Και ένα σχόλιο από τις πολλές κριτικές που εκφράστηκαν από ειδικούς γιατρούς:

Το Bluestone δεν είναι απάτη ή επιβλαβές φάρμακο. Είναι ένα φυσικό σύμπλεγμα με μοναδική φόρμουλα για τους άνδρες, αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει τις αναπαραγωγικές ικανότητες».

Bluestone τιμή στην Ελλάδα – Πού να αγοράσω;

Bluestone τιμή Ελλάδα

Το Bluestone δεν διατίθεται σε κανένα φαρμακείο στην Ελλάδα. Μη ζητάτε την τιμή του BlueStone στις μεγάλες αλυσίδες όπως το Skroutz. Δεν συνιστάται η αναζήτηση του προϊόντος σε ιστότοπους όπως το Skroutz ή ο ΕΟΦ. Αυτά είναι μέρη όπου δεν μπορείτε να βρείτε το αρχικό προϊόν BlueStone. Αντίθετα, αυτές οι σταγόνες διανέμονται στην Ελλάδα μόνο από τον επίσημο διανομέα τους. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο της BlueStone. Εκεί θα βρείτε επιπλέον – πιο αναλυτικές από την κριτική μας – πληροφορίες για το συμπλήρωμα διατροφής.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Bluestone, η τιμή είναι προς το παρόν μειωμένη. Μπορείτε να αγοράσετε τις σταγόνες και τις κάψουλες με 50% χαμηλότερη τιμή από τη συνηθισμένη. Η τυπική τιμή του συμπληρώματος διατροφής είναι 78 EUR. Αυτή τη στιγμή, το ενισχυτικό λίμπιντο είναι διαθέσιμο μόνο για 39 EUR. Εισαγάγετε ονόματα και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου στη φόρμα παραγγελίας. Ο ιστότοπος θα σας καλέσει αμέσως για να επιβεβαιώσει την αγορά σας και να δώσει μια έγκυρη διεύθυνση στην Ελλάδα για παράδοση. Μπορείτε να αγοράσετε τις σταγόνες και τις κάψουλες ξεχωριστά, αλλά αν θέλετε 3 φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα, οι γιατροί συνιστούν να παίρνετε και τα δύο ταυτόχρονα!

Συστατικά στη σύνθεση

Συστατικά

Στη σύνθεση του Bluestone βρίσκουμε μόνο φυσικά συστατικά. Έτσι, όταν ρωτάτε τι είναι το BlueStone, η απάντηση πρέπει πάντα να είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, όχι ένα φάρμακο. Κι αυτό γιατί στο περιεχόμενό του δεν βρίσκουμε καθόλου ΓΤΟ ή συνθετικά στοιχεία. Η φυσική σύνθεση του προϊόντος αποτελεί εγγύηση για μη αλλεργική αντίδραση, καθώς και μηδενικό κίνδυνο υπερδοσολογίας. Δείτε τι περιλαμβάνεται στην περιγραφή του πακέτου Bluestone:

 • L-ARGININE – μια ισχυρή ένωση που βελτιώνει τον αριθμό και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων, καθώς και τη ροή του σπέρματος κατά τη σεξουαλική επαφή.
 • Εκχύλισμα κερασφόρου κατσίκας – ένα εξαιρετικά χρήσιμο βότανο για τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, το οποίο με τη σειρά του διεγείρει το πέος πριν και κατά τη σεξουαλική επαφή.
 • Muira puama – εκχύλισμα εξωτικού φυτού που εκτιμάται στη λαϊκή ιατρική ως αντιοξειδωτικό και αντιστρες για τους ηλικιωμένους, καθώς και για την αναγέννηση των κυττάρων
 • Εκχύλισμα ρίζας Tongkat Ali – ένα ακόμα πιο εξωτικό βότανο που χρησιμοποιείται στο BlueStone ως μέσο για την παράταση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής, καθώς και για την αύξηση της ευχαρίστησής της.
 • Βιοτίνη – μια βιταμίνη από την ομάδα του συμπλέγματος Β με θετική επίδραση στην προστατίτιδα και για τη σεξουαλική ισχύ
 • Ashwagandha – ένα από τα πιο δημοφιλή εκχυλίσματα στην ιατρική της Αγιουρβέδα. Οι σταγόνες Bluestone χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των σεξουαλικών και αναπαραγωγικών ικανοτήτων στους άνδρες.
 • Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για τη βελτίωση των αναγεννητικών ιδιοτήτων των κυττάρων και την εξάλειψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.
 • Sao Palmetto – από το εκχύλισμα του, οι αρχαίοι λαϊκοί θεραπευτές παρασκεύαζαν φίλτρα για την ανδρική ισχύ, ιδιαίτερα δημοφιλή ποτά για την εποχή μετά τη σύναψη μιας γαμήλιας ένωσης.
 • Εκχύλισμα Epimedium – βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και προστατεύει από τον καρκίνο των γεννητικών οργάνων.

Τα συστατικά στις χάπια BlueStone είναι τα εξής:

 • L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ
 • Βιοτίνη
 • Εκχύλισμα Ashwagandha
 • Εκχύλισμα Epimedium
 • Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού
 • Εκχύλισμα Sao Palmetto

Τα συστατικά του BlueStone σταγονεσ είναι:

 • Εκχύλισμα Ashwagandha
 • Εκχύλισμα Muira Puama
 • Εκχύλισμα Tongkat Ali
 • Εκχύλισμα φύλλων Damiana
 • Εκχύλισμα περουβιανής ρίζας μάκα
 • Μπλε σπιρουλίνα
 • Εκχύλισμα σπόρων Guarana
 • Ασπαρτικό οξύ
 • Τριγωνίδα
 • Λυκοπένιο
 • Κερσετίνη

BlueStone οδηγίες χρήσης, δοσολογία

BlueStone οδηγίες χρήσης

Αν και αγοράζεται χωρίς ιατρική συνταγή, το Bluestone είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη σεξουαλική ισχύ που οι άνδρες πρέπει να λαμβάνουν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που είναι διαθέσιμες μαζί του. Το εν λόγω φυλλάδιο αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι σταγόνες και οι κάψουλες δεν έχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις. Στην πραγματικότητα, συνιστώνται σε άνδρες άνω των 40 ετών, διότι τότε συνήθως εμφανίζονται προβλήματα στύσης και προστάτη. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ότι το BlueStone λαμβάνεται επίσης από νεότερους κυρίους για να αυξήσουν την ισχύ.

Ακολουθούν οι διαθέσιμες οδηγίες χρήσης για χάπια και σταγόνες Bluestone:

 • Πρωί: Πάρτε 1 κάψουλα.
 • Βράδυ: Διαλύστε 15 σταγόνες σε 200 ml νερό και πιείτε.
 • Συνιστώμενη διάρκεια του μαθήματος – 60 ημέρες.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες συμβουλές για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της λήψης σταγόνων και καψουλών BlueStone:

 • Μια εφάπαξ δόση είναι 10 έως 15 σταγόνες. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, μπορείτε να διαφοροποιήσετε αυτό το εύρος δοσολογίας.
 • Το Bluestone λαμβάνεται 1 έως 2 φορές την ημέρα.
 • Είναι υποχρεωτική η λήψη των σταγόνων τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για να δείξει το προϊόν τη μακροχρόνια δράση του με την πάροδο του χρόνου.
 • Στην πράξη, η δεύτερη δόση BlueStone της ημέρας είναι συνήθως αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή ή όταν χρειάζεται (για παράδειγμα, με αυξημένη συχνότητα ούρησης, κάψιμο ή μόλυνση)
 • Οι σταγόνες διαλύονται σε 200 χιλιοστόλιτρα νερού.
 • Δεν έχει σημασία αν το Bluestone λαμβάνεται πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα.
 • Οι σταγόνες είναι συμβατές με την πρόσληψη αλκοόλ.
 • Η ελάχιστη περίοδος λήψης BlueStone είναι ένας μήνας.
 • Το προϊόν δεν απαιτεί διάλειμμα από τη λήψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συνεχώς ακόμα και μετά το μάθημα ενός μήνα.

Ιδιότητες, αποτελέσματα και αποτελέσματα της λήψης σταγόνων BlueStone:

 • Ανακουφίζουν από τη φλεγμονή του προστάτη
 • Ανακουφίζουν από τον πόνο και την ούρηση
 • Ανανεώνουν το ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών, βελτιώνουν την ποιότητα και την κινητικότητα του σπέρματος
 • Αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και αποτρέπουν την εκ νέου φλεγμονή του προστάτη

Αποτελέσματα και ιδιότητες λήψης των καψουλών:

 • Σε συνδυασμό με τις σταγόνες, η αποτελεσματικότητα του Bluestone αυξάνεται 3 φορές
 • Αποκαθιστούν την ισχύ
 • Επαναφέρουν τη σεξουαλική δραστηριότητα
 • Καταπολεμούν τη στυτική δυσλειτουργία
 • Προκαλούν έντονη διέγερση και δημιουργούν φωτεινότερα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του οργασμού

Παρενέργειες

Το Bluestone είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα χάπια που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ενίσχυση της ανδρικής ισχύος και κυκλοφορεί στην αγορά στη χώρα εδώ και αρκετό καιρό. Διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας και έχει ελεγχθεί κλινικά, χωρίς αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες ή αντενδείξεις. Τα σχόλια των πελατών για το προϊόν είναι θετικά, χωρίς να έχουν αναφερθεί ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του.

ΤΕΛΙΚΟ: Μπορείτε να αγοράσετε το Bluestone στο επίσημο site με έκπτωση 50% στην Ελλάδα εάν πάσχετε από διόγκωση προστάτη, μη ικανοποιητικά αποτελέσματα στο σεξ και μειωμένη στύση. Σύμφωνα με κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ, οι σταγόνες και οι κάψουλες λειτουργούν και είναι ασφαλείς και οι άνδρες ισχυρίζονται ότι δεν έχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Leave a Reply